Glad stucwerk Breda

Wij zijn een traditioneel stukadoorsbedrijf uit Breda met veel ervaren vaklieden in vaste loondienst. Al 30 jaar staan we voor kwaliteit service en garantie, daarom zijn we een erg vertrouwde naam in Breda en omgeving. Afgelopen jaren zijn we verantwoordelijk geweest voor veel stukadoorwerkzaamheden in Breda en omgeving, glad stucwerk is een van onze specialiteiten, wij werken voor zowel aannemers als voor particulieren.

Modern en strak glad stucwerk in Breda!

U houdt van een strakke en moderne uitstraling in uw huis? Dan zit u hier op de juiste pagina. Glad stucwerk is gegarandeerd een pleisterwerk dat u zal bevallen. Dankzij de spiegelgladde oplevering van de afwerking, geeft het glad stucwerk uw muren een prachtig strakke en tijdloze uitstraling. Na het stucwerk kan de muur in elk mogelijke kleur afgewerkt worden. Een bijkomend voordeel is de onderhoudsvriendelijkheid van een glad stucwerk muur, eventuele beschadigingen kunnen ook gemakkelijk gerepareerd worden.

Mogelijkheden stucwerk Breda

Met glad stucwerk heeft u talloze mogelijkheden om uw muur een perfect passende afwerking te geven. Ideaal voor muurschilderingen of speciale markeringen, die u na het glad stucwerk kunt aanbrengen. Maar naast glad stucwerk zijn er nog veel meer mogelijkheden om muren af te werken, zodat er altijd een keuze voor u bij zit! Een alternatief voor glad stucwerk is bijvoorbeeld Betonstuc. Of wilt u misschien een korreleffect? Kies dan voor Spachtelputz.

Stucadoorbedrijf Antoon van den Berg B.V.

Traditioneel stucadoorsbedrijf Antoon van den Berg B.V. uit Breda heeft veel ervaren vaklieden in vaste loondienst. In Breda zijn we een erg vertrouwde naam. Dit is te danken aan het feit dat wij al 30 jaar garant staan voor service en garantie. In de afgelopen jaren zijn we verantwoordelijk geweest voor veel stucadoorswerkzaamheden in Breda, waaronder bijvoorbeeld bestonstuc. Bij ons kunt u terecht als aannemer, maar ook als particulier. 

Meer informatie over glad stucwerk in Breda?

Wellicht heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over glad stucwerk in Breda kunnen beantwoorden. Of wilt u misschien graag een afspraak maken om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken? Neem gerust contact met ons op via de mail

Liever direct contact? Bel dan naar 076 542 11 63.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps