Betonstuc Breda

Als u op zoek bent naar een mooi alternatief voor bijvoorbeeld tegelwanden, dan bent u bij Antoon van den Berg stucadoors aan het goede adres. Wij kunnen bestonstuc aanbrengen. Betonstuc is hoogwaardig pleisterwerk waarmee u een strakke en natuurlijke uitstraling kunt geven aan uw wanden, vloeren, wastafels, keukenbladen, etc. 

Mogelijkheden voor betonstuc in Breda

Antoon van den Berg kan betonstuc aanbrengen op vele verschillende ondergronden, zolang de ondergrond maar stabiel genoeg is. Het voorwerk wat gedaan moet worden beoordelen we per ondergrond. 

Antoon van den Berg is verantwoordelijk geweest voor veel stukadoorwerkzaamheden in Breda, waaronder bijvoorbeeld betonstuc. U kunt onze projecten raadplegen om te zien wat wij in de afgelopen jaren precies uit hebben mogen voeren.

Betonstuc; wat zijn de voordelen?

Bestonstuc is een pleisterwerk dat bekend staat om de onderhoudsvriendelijke uitstraling. Precies om die reden wordt betonstuc vaak geplaatst in badkamers en keukens.  Betonstuc is erg bestendig tegen invloeden zoals stoom en vet. Schoonmaken van de muur is, na het aanbrengen van betonstuc, zo gedaan met water en/of allesreiniger. 

  • Sterk
  • Slijtvast
  • Diverse kleuren
  • Waterdichte afwerking

Bent u al overtuigd dat uw pand in Breda betonstuc kan gebruiken? Maak kennis met ons! 

Stucadoorbedrijf Antoon van den Berg B.V.

Traditioneel stucadoorsbedrijf Antoon van den Berg B.V. uit Breda heeft veel ervaren vaklieden in vaste loondienst. In Breda zijn we een erg vertrouwde naam. Dit is te danken aan het feit dat wij al 30 jaar garant staan voor service en garantie. In de afgelopen jaren zijn we verantwoordelijk geweest voor veel stucadoorswerkzaamheden in Breda, waaronder bijvoorbeeld bestonstuc. Bij ons kunt u terecht als aannemer, maar ook als particulier. 

Meer informatie over betonstuc in Breda?

Heeft bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over betonstuc in Breda kunnen beantwoorden? Of wilt u misschien graag een afspraak maken om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken? Neem contact met ons op via de mail

Liever direct contact? Bel dan naar 076 542 11 63.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps