Raapwerk

Maak scheve of oneffen muren weer helemaal recht met raapwerk. Klaar voor een perfecte afwerking naar keuze.

Raapwerk voor uw ondergrond

Heeft u een oneffen of scheve ondergrond welke u weer helemaal strak en recht wilt maken? Dan is raapwerk uw oplossing. Met raapwerk kunnen diverse soorten ondergrond weer kaarsrecht gemaakt worden door middel van "rapen". Bij dunnere lagen spreken we van pleisterwerk.

De voordelen van raapwerk

Door uw muren en plafonds te voorzien van raapwerk kunt u alles weer helemaal strak en recht maken. Ook kunt u raapwerk toepassen voor het maken van rondingen zoals open haarden of togen. Raapwerk is ideaal voor toepassing in vochtige ruimtes zoals badkamers, omdat het gips wat gebruikt wordt vochtregulerend is. Het gips is in staat om vocht op te nemen en dit weer af te staan. Ook heeft het stucwerk een brandvertragende functie.

Diverse mogelijkheden voor afwerking

Raapwerk zorgt ervoor dat uw muren en plafonds een perfecte en strakke ondergrond krijgen, klaar voor de afwerking. Zo kunt u uw ondergrond voorzien van spachtelputz, betonstuc of leem stucwerk. Bekijk al onze stucwerk mogelijkheden om te zien wat de mogelijkheden zijn voor afwerking van uw ondergronden.

Laatste nieuws
Betonlook

Betonlook geeft je muur een strakke look. Het kan gebruikt worden in zowel toilet, badkamer en ke...

Lees meerLees meer
Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Groot Hoogsteen 12

4815 PG Breda

Google maps