Spackspuiten

Met spackspuiten verzorgen wij solide stucwerk oplossing tegen een scherpe prijs.

Spackspuiten van uw muren en plafonds

Wilt u een degelijke oplossing voor uw stucwerk, maar heeft u geen groot budget? Kies dan voor spackspuiten van uw muren en plafonds. Met spackspuiten brengen wij machinaal het stucwerk aan. Deze manier biedt vele mogelijkheden voor afwerking, geeft een prachtig resultaat en is goedkoper dan andere stucwerk oplossingen.

Wat is spackspuiten precies?

Met spackspuiten brengen wij machinaal de pleister aan op uw muren en plafonds. Eerst gaan wij de ondergrond egaliseren waarmee kleine oneffenheden weggewerkt worden. Daarna brengen wij de afwerklaag aan welke een korrelstructuur heeft. U kunt zelf bepalen wat de dikte van de korrel gaat worden. Zo hebben wij fijne korrelstructuren voor een nette afwerking en een grove korrelstructuur voor meer effect. Daarnaast kunt u ook de kleuren zelf bepalen, deze spuiten wij direct met de afwerklaag op de ondergrond.

Is spackspuiten de juiste oplossing voor u?

Naast spackspuiten bieden wij een complete dienstverlening voor de afwerking van uw muren of plafonds. Naast spackspuiten kunnen wij uw muren bijvoorbeeld ook voorzien van pleisterwerk of glad stucwerk. Bel ons op 076-542 11 63 of vul ons contactformulier in op de contact pagina. Wij komen graag eens langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Laatste nieuws
Antoon vd Berg Stucadoors en schilderbedrijf verhuist

Het bedrijf verhuist van de Groot Hoogsteen naar de Laagsteen 22, maar verder gaat het stukadoor-...

Lees meerLees meer
Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps