Betonstuc

Hoogwaardig pleisterwerk op basis van beton met een natuurlijke en robuuste uitstraling.

Betonstuc, voor een natuurlijke en strakke look

Op zoek naar een mooi alternatief voor bijvoorbeeld tegelwanden? Kies dan voor het hoogwaardige betonstuc, het pleisterwerk waarmee u uw wanden en vloeren, maar ook wastafels en keukenbladen, een strakke en natuurlijke uitstraling kunt geven.

De voordelen van betonstuc

Met betonstuc kiest u voor pleisterwerk met onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Naast de stenen uitstraling is het ook erg sterk, slijtvast, in diverse kleuren verkrijgbaar en heeft het een waterdichte afwerking. Omdat betonstuc ook erg bestendig is tegen invloeden zoals stoom en vet is het zeer geschikt voor gebruik in badkamers en keukens. Met water en allesresiniger is de muur gemakkelijk schoon te maken.

Toepasbaar op vele ondergronden

Wij kunnen betonstuc aanbrengen op vele verschillende ondergronden zoals hout of kunststof, zolang deze maar stabiel genoeg is. Het voorwerk wat wij doen voordat wij de betonstuc aanbrengen moet per ondergrond goed beoordeeld worden.

Kies voor betonstuc, kies voor Antoon van den Berg

Het aanbrengen van betonstuc is specialistisch werk. De ervaren stukadoors van Antoon van de Berg hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van betonstuc op muren, vloeren en andere toepassingen. Samen willen wij met u kijken naar de mogelijkheden, zodat wij het beste resultaat kunnen leveren.

Stucwerk in alle soorten en maten

Bij ons zit u goed voor uw stucwerk. Naast betonstuc bieden wij nog vele andere mogelijkheden. Bekijk alle andere soorten op onze stucwerk pagina en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor verschillende klanten in Breda en omstreken hebben wij betonstuc verzorgd.

Laatste nieuws
Antoon vd Berg Stucadoors en schilderbedrijf verhuist

Het bedrijf verhuist van de Groot Hoogsteen naar de Laagsteen 22, maar verder gaat het stukadoor-...

Lees meerLees meer
Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps