Spachtelputz Breda

Al 30 jaar staat Antoon van den Berg B.V., een traditioneel stukadoorsbedrijf, voor kwaliteit service en garantie. Afgelopen jaren is Antoon van den Berg B.V. verantwoordelijk geweest voor veel stukadoorwerkzaamheden in Breda en omgeving, zoals bijvoorbeeld spachtelputz, bij zowel aannemers als voor particulieren. Daarom zijn we een erg vertrouwde naam in Breda. 

Spachtelputz in Breda; de perfecte korrelstructuur afwerking voor uw woning

Woont of werkt u in Breda of omgeving en bent u aan het overwegen om sierpleister op uw muren of plafonds aan te brengen, maar weet u het nog niet precies? Kies dan voor spachtelputz. Spachtelputz is stootbestendig en kan gemakkelijk met lauwwarm water worden schoongemaakt.

Antoon van den Berg stukadoorsbedrijf staat bekend als een specialist op het gebied van spachtelputz. Wij bereiden alles goed voor door eerst met raapwerk of pleisterwerk de gehele oppervlakte egaal te maken. Dat zorgt ervoor dat wij de kwaliteit van het pleisterwerk zo hoog mogelijk houden. Kort samengevat geeft de keuze voor spachtelputz u de volgende voordelen.  

  • Veel verschillende kleuren mogelijk
  • De oppervlakte hoeft niet geschilderd te worden omdat de spachtelputz in kleur wordt aangebracht
  • Geschikt voor zowel binnenmuren als voor buitenmuren
  • Kleine beschadigingen zijn niet of nauwelijks te zien

Spachtelputz mogelijkheden in Breda of omgeving

Afgelopen jaren is Antoon van den Berg stucadoors verantwoordelijk geweest voor veel stukadoorwerkzaamheden in Breda en omgeving, zoals bijvoorbeeld spachtelputz. Dit doen we voor zowel aannemers als voor particulieren. U kunt onze projecten raadplegen om te zien wat wij in de afgelopen jaren precies uit hebben mogen voeren.

Service van Antoon van den Berg B.V.

Antoon van den Berg stucadoors denkt graag met u mee. Dankzij de vele experts die we in dienst hebben kunnen we u voorzien van passend en persoonlijk advies. Ook garanderen wij u de allerbeste kwaliteit spachtelputz, geleverd dankzij de vakkennis en expertise die we in huis hebben. Met vragen, problemen of gebreken kunt u altijd bij ons aankloppen. Ook dan helpen we u graag verder.

Meer informatie over een spachtelputz in Breda?

Zijn na het bezoek aan onze website nog niet al uw vragen beantwoord? Of wilt u graag een afspraak maken om uw wensen en onze mogelijkheden door te spreken? Neem dan gerust contact met ons op via de mail. Als u liever direct contact heeft, dan kunt u altijd bellen naar 076 542 11 63.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps