Afwerking

Laat uw stucwerk voorzien van prachtige afwerking, restauratie, sierlijsten of ornamenten.

Complete afwerking van uw stucwerk

Naast het verzorgen van stucwerk kunnen wij ook de gehele wandafwerking en plafondafwerking verzorgen. Denk aan het verven van uw stucwerk, het aanbrengen van een structuur, sierlijsten en ornamenten. Niets is onmogelijk bij ons en daarom horen wij graag wat wij voor afwerking voor u kunnen verzorgen.

Restauratie van stucwerk

Heeft u beschadigd of kapot stucwerk en u wilt dat dit gerestaureerd wordt? Wij komen graag het beschadigde stucwerk restaureren. Naast het repareren van het originele stucwerk kunnen wij eventueel ook het bestaande stucwerk vervangen. Het voordeel van vervangen is dat er moderne materialen gebruikt worden waardoor het stucwerk weer jarenlang meekan. De restauratie van stucwerk is een van onze specialiteiten en onze vakmensen weten precies hoe ze uw stucwerk weer terug naar het origneel kunnen restaureren.

Lees meer over restauratie van stucwerk...

Buitengevel isolatie

Bespaar euro's op uw energierekening en laat uw buitengevel voorzien van isolatie. Een isolatielaag bestaat uit isolatieplaten, die vervolgens afgewerkt worden met sierpleister of mineraalmortels. De afwerking kan geheel naar uw wensen afgewerkt worden.

Lees meer over buitengevel isolatie...

Laatste nieuws
Antoon vd Berg Stucadoors en schilderbedrijf verhuist

Het bedrijf verhuist van de Groot Hoogsteen naar de Laagsteen 22, maar verder gaat het stukadoor-...

Lees meerLees meer
Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps