Wandafwerking Breda

Op zoek naar een stukadoor voor wandafwerking in Breda? Antoon van den Berg met vele ervaren werknemers in loondienst. Wij verzorgen wandafwerking in Breda voor zowel bedrijven als particulieren en garanderen een goede service, garantie en kwaliteit voor al uw stukadoorswerkzaamheden.

Antoon van den Berg is uw specialist in wandafwerking i.o. Breda

Van kleur, korrelstructuur tot aan een speciaal design, wandafwerking bepaalt de sfeer in uw woning. Wij weten als geen ander hoe belangrijk wandafwerking is. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden in wandafwerking in omgeving Breda.

Betonstuc (meest gekozen wandafwerking in Breda)

Dit is hoogwaardig pleisterwerk op basis van beton met een natuurlijke en robuuste uitstraling. Betonstuc is een mooi alternatief voor tegelwanden. Als u kiest voor betonstuc, kiest u voor pleisterwerk met onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Met alleen water of allesreiniger zijn de muren snel en gemakkelijk schoon te houden.

Raapwerk

Maak scheve of oneffen muren weer helemaal waterpas met raapwerk. Over zeer ruwe ondergronden, zoals bijvoorbeeld metselwerk, kan raapwerk goed worden aangebracht.

Latex spuiten

Met latex spuiten bent u verzekerd van een strak en mooi resultaat. Latex spuiten is een goedkoper alternatief voor schilderwerken, zonder dat u inlevert op kwaliteit. Strepen en banen in uw muren zijn verleden tijd.

Sierlijsten en Ornament

Sierlijsten en ornamenten kunnen een bijzonder mooi resultaat leveren op uw muren en plafonds. Met sierlijsten kunt u architectuurelementen gebruiken om het interieur een andere uitstraling te geven. Als u uw plafond te hoog of te laag vindt kunnen wij dit visueel verlagen of verhogen met een donkere kleur of met opvallende tinten.

Voor wandafwerking in Breda kunt u bij ons terecht

Bent u geïnteresseerd in één van onze methodes van wandafwerking in Breda? Voor vragen of een offerte kunt u contact met ons opnemen of bel direct 076-542 11 63.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps