Stukadoorsbedrijf Breda

Kies voor een ervaren stucadoor om zeker te zijn van een geweldig resultaat.

Professioneel stukadoorsbedrijf in Breda

Bij Antoon van den Berg B.V. kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit. Als stukadoorsbedrijf in Breda beschikken wij namelijk over een groot aantal specialisten die we in vaste loondienst hebben. Zij zijn in staat om ieder stucwerk volledig naar wens uit te voeren. Ook de afwerking van uw woning kunnen wij probleemloos uitvoeren. Samen met u bepalen we de grootte van de opdracht en welke kosten hierbij komen kijken. Zo staat u niet voor vervelende verassingen wanneer de taken zijn afgerond. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten. Schakel ons stukadoorsbedrijf in Breda in! Dan komen we samen tot een passende oplossing.

Uw stucwerk laten restaureren door een stukadoorsbedrijf in Breda

Ook voor de restauratie van  uw stucwerk kunt u terecht bij ons stukadoorsbedrijf in Breda. Heeft u te maken met beschadigd stucwerk dan kunt u dit het beste laten repareren door een professional. Wij beschikken over de juiste middelen om het stucwerk terug te brengen naar zijn originele staat. Vond u het oude stucwerk er eigenlijk wel saai uit zien? Dan kunt u er ook voor kiezen om sierlijsten en/of ornamenten te laten maken. Zo kan uw stucwerk weer een lange tijd mee.

Wij zijn uw stukadoorsbedrijf in Breda

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen. In een persoonlijk gesprek met een van onze specialisten leggen we u uit wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Om alvast een beeld te krijgen van hetgeen waar wij toe in staat zijn kunt u onze reeds gerealiseerde projecten bekijken. Hieruit is te zien hoe zorgvuldig onze medewerkers te werk gaan.

Al overtuigd van onze kwaliteiten? Dan komen we graag bij u langs. Neem contact met ons op om de zaken te bespreken en binnen een korte tijd een afspraak in te plannen.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps