Stukadoor Breda

Antoon van den berg is door velen projecten en ruim 30 jaar ervaring, een vertrouwde en bekende stukadoor in Breda. 

Uw stukwerk, nieuwbouw en verbouw

Bij stukadoorsbedrijf Antoon van den Berg uit Breda vinden wij het belangrijk om onze kwaliteit te waarborgen. Door de velen jaren ervaring en het specialisme van onze vakmensen kunnen wij dit realiseren.
Heeft u interesse in stukwerk of pleisterwerk? Wilt u het glad of met een reliëf, nieuwbouw of verbouw, wij zorgen ervoor dat uw project in Breda zorgeloos wordt verzorgd.

Restauratie en gedetailleerde afwerking

Naast de velen tevreden klanten op het gebied van stukken, zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van uw gehele wandafwerking en plafondafwerking. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw stucwerk schilderen of uw plafond wat extra karakter geven met een mooie sierlijst of een elegant ornament.

Heeft u beschadigd stukwerk? Ook dit handelen wij zorgeloos voor u af! Onze vakmensen uit Breda kunnen uw stukwerk terugbrengen in zijn originele staat of in overleg met u ervoor kiezen om het gehele stukwerk te vervangen met modern materiaal zodat het weer jarenlang meekan.

De stukadoor in Breda

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u uw stukwerk of afwerking in Breda door ons laten verzorgen? Wij komen graag met u in contact om uw project te bespreken en een vrijblijvend aanbod te doen. U kunt contact met ons opnemen via 076-542 11 63. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps