Stucwerk Breda

Op het gebied van stucwerk in Breda is Antoon van den Berg een vertrouwde naam. We zijn een traditioneel stukadoorsbedrijf met vele jaren ervaring en veel vaklieden in vaste loondienst. Kwaliteit en service, daar staan wij voor bij al uw stukadoorswerkzaamheden. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte! Neem contact met ons op voor meer informatie over stucwerk in Breda.

Stucwerk Breda; de mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden om uw muren en/of plafonds te voorzien van stucwerk. Bij Antoon van den Berg bieden we het complete pakket stukadoorswerkzaamheden. Hieronder ziet u een aantal verschillende diensten die wij aanbieden voor uw stucwerk in Breda;

Spachelputz
De perfecte korrelstructuur afwerking van uw woning, stootbestendig en kan makkelijk met lauw of warm water schoongemaakt worden. U kiest voor elegantie, tijdloos en makkelijk in onderhoud.

Glad stucwerk (veel gekozen optie voor stucwerk in Breda)
Als u van een strakke en moderne uitstraling houdt, kiest u voor glad stucwerk. Glad stucwerk is erg onderhoudsvriendelijk, beschadiging kan gemakkelijk hersteld worden.

Gips spuitwerk
Hiermee voorkomen we oneffenheden op uw muren, zo blijft de kwaliteit van het gips in goede staat. Gips spuitwerk wordt snel aangebracht zonder dat er kwaliteit ingeleverd wordt.

Pleisterwerk (veel gekozen optie voor stucwerk in Breda)
Een mix van gips en kalk dat in verschillende diktes aangebracht kan worden. Pleisterwerk dient u achteraf af te werken door sauzen, schilderen of behangen van uw muren.

Raapwerk
Door plafonds en muren te voorzien van raapwerk wordt alles weer helemaal strak. Raapwerk is ideaal voor vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld uw badkamer of keuken.

Leem stucwerk
Als u last heeft van allergieën kiest u voor leem stucwerk. Leem is een mix van klei, zand en silt dat volledig natuurlijk gewonnen wordt. Tevens heeft leem stucwerk een vochtregulerende werking, zo is de luchtvochtigheid altijd in balans.

Neem contact op voor stucwerk in Breda

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neen dan contact met ons op! Als u liever direct een medewerker wilt spreken bel dan 076-542 11 63. Onze medewerkers staan u graag te woord en brengen graag een vrijblijvende offerte uit!

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps