Stucadoorsbedrijf Breda

Met ruim 30 jaar ervaring in stukadoren is Antoon van den Berg B.V. een vertrouwde naam als stucadoorsbedrijf in Breda.

Traditioneel stucadoorsbedrijf in Breda

Wij zijn een vertrouwde naam op het gebied van stukadoren in Zuid- West Nederland. Bij Antoon van den Berg B.V. beschikken we over een ruim aantal vaklieden die we in vaste loondienst hebben. Onze vaklieden zijn zeer ervaren en kunnen ieder stucwerk volledig naar wens verzorgen. U kunt bij ons ook terecht voor de complete afwerking van uw stucwerk. Niets is onmogelijk bij dit stucadoorsbedrijf in Breda en daarom willen wij graag met u in gesprek om uw wensen te vertalen naar oplossingen.

Als stucadoorsbedrijf in Breda bieden wij ook gedetailleerde afwerking aan

De wand- en plafondafwerking kunnen wij voorzien van wat extra karakter door er een mooie sierlijst of elegant ornament aan toe te voegen. Is er sprake van beschadigd stucwerk?  Dit kunnen we probleemloos voor u oplossen. Onze vakmannen brengen het terug naar de originele staat of u kunt er voor kiezen om het stucwerk te vervangen voor modern materiaal. Hierdoor zal het veel langer mee kunnen gaan zodat u er nog langer van kunt genieten.

Kom in contact met ons Stucadoorsbedrijf in Breda

Benieuwd naar hoe het resultaat er uit kan komen te zien? Neem dan een kijkje in enkele projecten die wij al gerealiseerd hebben. Uit de projecten is af te leiden hoeveel oog voor detail onze specialisten hebben en hoeveel aandacht zij er in steken. Zij zullen niet vertrekken voordat alles netjes is afgewerkt en geheel naar wens is opgeleverd.

Kunt u goed gebruik maken van onze expertises? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u helpen bij al uw vragen en zo nodig adviseren. Zo kunnen wij u altijd de service bieden die u van een professioneel stucadoorsbedrijf in Breda kunt verwachten!

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps