Spackspuiten Breda

Al ruim 30 jaar staat Antoon van den Berg, een traditioneel stukadoorsbedrijf, garant voor kwaliteit en service. Afgelopen jaren is Antoon van den Berg B.V. verantwoordelijk geweest voor talloze stukadoorwerkzaamheden in Breda en omgeving, zoals bijvoorbeeld spackspuiten, bij zowel aannemers als voor particulieren. Daarom zijn we een erg vertrouwde en gewaardeerde naam in Breda. 

Spackspuiten in Breda; dé ideale stucwerk oplossing

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw stucwerk in Breda? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor het spackspuiten van uw muren en plafonds! Spackspuiten is relatief goedkoop en biedt vele mogelijkheden als het gaan om de afwerking. Met spackspuiten brengen wij het stucwerk machinaal aan, wat een prachtig resultaat geeft.

Wat houdt spackspuiten precies in?

Met spackspuiten brengen wij machinaal de 'pleister' aan op uw muren en plafonds. Allereerst zullen wij de ondergrond egaliseren waarmee kleine oneffenheden weggewerkt worden, dit is essentieel voor een perfect eindresultaat. Daarna brengen wij de afwerklaag aan (welke een korrelstructuur heeft). U kunt zelf bepalen wat de dikte van de korrel moet worden. Zo bieden wij fijne korrelstructuren aan voor een nette afwerking, maar ook een grove korrelstructuur voor meer effect. Ook de kleuren kunt u zelf bepalen, deze spuiten wij direct met de afwerklaag op de ondergrond.

Voordelen van spackspuiten op een rijtje:

  • Goedkoop
  • Machinale werkwijze
  • Biedt verschillende mogelijkheden in de afwerking (fijne/grove korrel)
  • Zelf uw kleur bepalen

Mogelijkheden in Breda

In de loop der jaren is Antoon van den Berg stucadoors verantwoordelijk geweest voor talloze stukadoorwerkzaamheden in Breda en omgeving, zoals bijvoorbeeld spackspuiten. U kunt onze projecten raadplegen om te zien wat wij in de afgelopen jaren precies uit hebben mogen voeren.

Naast spackspuiten bieden wij vele andere vormen van stucen aan, zoals spachtelputz en latex spuiten.

Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Uitmuntende service

Antoon van den Berg stucadoors denkt graag met u mee. Dankzij de vele experts die we in dienst hebben kunnen we u voorzien van passend en persoonlijk advies. Ook garanderen wij u de allerbeste kwaliteit spackspuiten, geleverd dankzij de vakkennis en expertise die we in huis hebben. Met vragen, problemen of gebreken kunt u altijd bij ons aankloppen. Ook dan helpen we u graag verder.

Meer informatie over spackspuiten in Breda?

Wilt u graag meer informatie over spackspuiten in Breda? Of wilt u graag een afspraak maken om uw wensen en onze mogelijkheden door te spreken? Neem dan gerust contact met ons op. Als u liever direct contact heeft, dan kunt u altijd bellen naar 076 542 11 63.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps