Sierlijsten en ornamenten Breda

Sierlijsten en ornamenten Breda

Bent u op zoek naar een mooie, elegante en klassieke afwerking? Sierlijsten en ornamenten in Breda kunnen een bijzonder mooi resultaat leveren op uw muren en plafonds. Dankzij onze jarenlange ervaring en vele vakmensen in loondienst weten wij precies waar u naar op zoek bent. Wij garanderen kwaliteit, garantie en een goede service voor al uw stucadoorswerkzaamheden. Wilt u een specialist? Kies dan voor Antoon van den Berg!

Sierlijsten en ornamenten in Breda, maar ook andere mogelijkheden!

Met sierlijsten en ornamenten werken wij uw muren en plafonds netjes af. Onze vakmensen beheersen de techniek om zelf sierlijsten en ornamenten in Breda na te maken. Zo kunnen wij uw oude stucwerk weer netjes restaureren, maar als specialist beschikken wij natuurlijk over meer prachtige methodes om dit te doen. Daarom zetten we ze hieronder allemaal op een rijtje.

Sierlijsten en ornamenten in Breda
In oudere huizen is het vooral mooi om af te werken met sierlijsten en ornamenten. Dit zorgt voor een bijzonder mooi resultaat op uw muren en plafonds.

Glad stucwerk
Een gladde en moderne uitstraling in huis? Kies dan voor glad stucwerk. Door een spiegelgladde afwerking krijgen uw muren een prachtig strakke en tijdloze uitstraling.

Gips spuitwerk
Met gips spuitwerk kiest u voor een egaal resultaat. We voorkomen dat er nog oneffenheden door de muurverf komen. Hierdoor garanderen wij kwaliteit.

Buiten stucwerk
Een oude gevel of een nieuw stuk aan uw huis laten zetten? Met buiten stucwerk zorgen wij ervoor dat uw huis weer een perfecte uitstaling krijgt en u kunt weer jaren vooruit.

Leem stucwerk
Leem is een mix van silt, klei en zand waardoor dit stucwerk volledig natuurlijk gewonnen wordt. Leem stucwerk heeft als grote voordeel dat het vochtregulerend werkt. Kies hiervoor als u bijvoorbeeld last heeft van allergieën.

Wilt u ook sierlijsten en ornamenten in Breda?

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over sierlijsten en ornamenten in Breda. Antoon van den Berg voorziet u graag van vrijblijvend advies en informatie. Liever direct een medewerker spreken? Bel dan 076 542 11 63. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps