Restauratie stucwerk Breda

Antoon van den Berg is door velen projecten en ruim 30 jaar ervaring, een vertrouwde en bekende stukadoor in Breda. 

Vervanging of restauratie stucwerk in Breda

Is uw stucwerk gescheurd, brokkelt het af of is het op een andere manier beschadigd? Antoon van den Berg is dankzij jaren ervaring en gespecialiseerde medewerkers, dé specialist op het gebied van restauratie in huis. Met onze restauratie van stucwerk in Breda zorgen wij ervoor dat uw stucwerk weer wordt teruggebracht in zijn originele staat.

Bij beschadigd stucwerk zijn er twee oplossingen. U kunt ervoor kiezen om het stucwerk in zijn originele staat terug te laten brengen door gebruik van originele materialen. Een andere keus is om het complete stucwerk te laten vervangen door moderne materialen, zodat het beter bestand is tegen scheurvorming en andere invloeden van buitenaf.  

Sierlijsten en ornamenten

Woont u in een historisch pand en heeft u beschadigde sierlijsten of ornamenten? Naast reguliere stucwerkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in historische stucrestauraties en lossen wij uw probleem graag op! Dankzij de nieuwste technieken is het mogelijk om beschadigde of vervaagde ornamenten en lijsten naar de originele staat terug te brengen.

Specialist in restauratie stucwerk Breda

Restauratie van stucwerk in Breda is vakmanschap waar veel specialisme voor nodig is. Bij Antoon van den Berg kunnen wij kwaliteit en prachtig afgeleverd werk garanderen, en uw beschadigde stucwerk terugbrengen naar zijn originele staat. Heeft u interesse? Bel ons op 076-542 11 63 of vul het contactformulier in op de contact pagina.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps