Raapwerk Breda

Raapwerk nodig voor uw woning in Breda? Dan bent u aan het juiste adres bij Antoon van den Berg Stucadoors. Bij beschadigingen aan uw muur of bij het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer is raapwerk de keuze bij uitstek.

Wat is raapwerk?

Op ons bezoekadres in Breda merken wij dat er nog al eens verwarring is over de term ‘raapwerk’. Door sommigen wordt raapwerk namelijk wel eens verward met pleisterwerk maar er is een duidelijk verschil.

Om te beginnen is raapwerk een stuk dikker en wordt daarom ook voor andere doeleinden ingezet. Pleisterwerk (1mm - 5mm) is dan ook echt bedoeld voor de afwerking van bijvoorbeeld stucwerk of gipsplaten. Raapwerk (6mm - 5cm) kan worden ingezet voor het herstellen van (ernstige) beschadigingen, waterpas maken van oppervlaktes of voor toepassingen in badkamer of keuken. Door het vochtregulerende karakter van het gips dat wij gebruiken is het ideaal voor vochtige ruimtes.

Uw woning in Breda zelf voorzien van raapwerk?

Het zelf aanbrengen van raapwerk is een intensieve en tijdrovende klus. Het aanbrengen van vier lagen met verschillende diktes is geen uitzondering. Neem dus altijd ruim de tijd wanneer u zelf aan een raapwerk klus begint aangezien droogperiodes bij elkaar wel langer dan een week kunnen duren. Houd er tevens rekening mee dat u over de juiste apparatuur beschikt om de muren strak en waterpas af te kunnen werken.

Onze ervaring is dat de doe-het-zelvers  in Breda vaak niet beseffen dat raapwerk een lastige en foutgevoelige klus is.  Het eindeloos blijven doorsmeren voor een goed resultaat heeft vaak een averechts effect en de herstelkosten wegen dan niet op tegen de energie die er in zit.
Daarom adviseren wij altijd vakmanschap wanneer u op zoek bent naar perfectie in uw raapwerk; Breda kiest al jaren voor Antoon van den Berg Stucadoors.

Op zoek naar een specialist op het gebied van Raapwerk in Breda?

Antoon van den berg is al jarenlang dé specialist in Breda als het aankomt op raapwerk,  afwerkingen, en alle overige stucwerk. Wilt u meer weten over onze werkwijze, prijslijst, of heeft u nog andere vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of bel ons direct op: 076-542 11 63

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Groot Hoogsteen 12

4815 PG Breda

Google maps