Pleisterwerk Breda

Zijn uw muren, of misschien het plafond, van uw pand in Breda niet meer naar wens? Op zoek naar een manier om de ondergrond solide genoeg te maken voor een nieuw toplaagje? Laat onze experts langskomen om pleisterwerk aan te brengen. Antoon van den Berg staat al 30 jaar voor kwaliteit service en garantie.

Wat is pleisterwerk precies?

Het pleisterwerk bestaat uit een mix van gips en kalk, welke met verschillende diktes op de ondergrond aangebracht worden. Deze mix dient als solide ondergrond, een ondergrond die af te werken is met veel verschillende opties. Denk hierbij aan het sauzen, behangen of schilderen van uw muren of wanden. Maar dat zijn niet alle mogelijkheden. Ook de experts van Antoon van den Berg kunnen het pleisterwerk netjes afwerken middels spackspuiten.

Pleisterwerk Breda, geschikt voor binnen of buiten?

Pleisterwerk is geschikt om aan te brengen op zowel binnen- als buitenondergronden, mits het oppervlak daarvoor geschikt is. Antoon van den Berg komt graag langs om dit voor u te beoordelen.

Mogelijkheden
Muren, wanden en plafonds, je noemt het zo gek niet op of wij kunnen pleisterwerk zowel binnen als buiten aanbrengen. De woonkamer, slaapkamer of badkamer zijn allemaal te voorzien van pleisterwerk. Om het pleisterwerk buiten op uw pand in Breda weersbestendig te maken, voorzien wij het van een speciale afwerklaag.

Nog meer weten over pleisterwerk in Breda?

Wellicht hebben we in de bovenstaande informatie nog niet al uw vragen kunnen beantwoorden, of wilt u de experts eens laten beoordelen of uw muren geschikt zijn. Aarzel dan niet! Neem direct contact op met onze specialisten. We staan u graag te woord. 

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps