Plafondafwerking Breda

Een net afgewerkt plafond is belangrijk voor de uitstraling van een ruimte. Het is dus belangrijk dat de plafondafwerking in Breda goed verzorgd is. Antoon van den Berg is een traditioneel stukadoorsbedrijf met vele goede vakmensen in vaste loondienst. Al 30 jaar lang staan wij voor kwaliteit, service en garantie. Wij verzorgen plafondafwerking in Breda voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk een aantal projecten waarin reviews te lezen zijn van klanten die u voorgingen.

De mogelijkheden van plafondafwerking in Breda

Antoon van den Berg heeft de vakmensen die u zoekt voor uw perfecte plafondafwerking in Breda. Wij weten als geen ander hoe we uw plafondafwerking tot in de puntjes moeten verzorgen. Voor elk plafond, op maat en voor elk budget. Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden als het gaat om plafondafwerking:

Spackspuiten
De ondergrond wordt geëgaliseerd waardoor oneffenheden worden weggewerkt. Daarna wordt de pleister machinaal aangebracht op het plafond. Daarnaast kunt u ook de kleuren zelf bepalen. Met spackspuiten verzorgen wij een solide stucwerkoplossing tegen een scherpe prijs.

Spachtelputz (veel gekozen plafondafwerking in Breda)
Als u niet weet wat voor sierpleister u wilt aanbrengen op uw plafond, kies dan voor spachtelputz: een perfecte korrelstructuurafwerking van uw plafond. Als u kiest voor spachtelputz, kiest u daarbij voor kwaliteit, elegantie en een tijdloze uitstraling.

Latex spuiten
Met deze techniek, genaamd latex spuiten, kunnen wij elk plafond voorzien van een egaal resultaat. Een kwalitatief en goedkoper alternatief voor het traditionele schilderwerk. Tevens zijn de kleur mogelijkheden eindeloos en vergt het minder tijd.

Meer informatie over plafondafwerking in Breda?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor direct contact kunt u bellen naar 076 542 11 63. Onze medewerkers staan u graag te woord. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps