Leem stucwerk Breda

Bent u op zoek naar een manier om het binnenklimaat van uw bedrijf/woning in Breda te bevorderen? Met leem stucwerk bevordert u uw binnenklimaat dankzij de warmte- en vochtregulerende eigenschappen. Al 30 jaar staan we bij Antoon van den Berg voor kwaliteit service en garantie, daarom zijn we een erg vertrouwde naam in Breda en omgeving als het gaat om leem stucwerk.

Leem stucwerk, wat is het precies?

Leem stucwerk wordt al eeuwenlang gebruikt om huizen mee af te werken door culturen verspreid over de hele wereld. Het bestaat uit klei, silt, zand en nadat het gewonnen is wordt er doorgaans nog zand aan toegevoegd. Om krimpscheuren te voorkomen is het aan te raden om strohaksel toe te voegen aan het mengsel.

Natuurlijk stucwerk

Zoals hierboven te lezen bestaat Leem stucwerk volledig uit natuurlijke materialen zoals klei, zand, silt en vaak ook nog stro. Dat betekent automatisch dat leem stucwerk vrij is van schadelijke stoffen en daarom is zeer geschikt voor personen met allergieën. 

Leem stucwerk in Breda: vochtregulerend

Leem stucwerk heeft meerdere voordelen, maar het grootste voordeel is de vochtregulerende werking. Leem stucwerk is in staat om vocht te absorberen bij hoge waarden, maar ook om het vocht af te geven bij lage waarden. Dit zorgt voor een balans die continu blijft in uw pand in Breda. Zo blijft het lekker koel in de zomer en aangenaam in de winter.

Mogelijkheden in omgeving Breda

Antoon van den Berg is in de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor, onder andere, leem stucwerkzaamheden in Breda. Zowel aannemers al particulieren kunnen bij ons terecht. U kunt onze projecten raadplegen om te zien wat wij, buiten leem stucwerk, in de afgelopen jaren precies uit hebben mogen voeren in Breda.

Meer informatie over leem stucwerk in Breda?

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over leem stucwerk in Breda kunnen beantwoorden? Of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om wensen en mogelijkheden door te spreken? Neem contact op met de specialisten van Antoon van den Berg. 

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps