Latex spuiten Breda

Antoon van den Berg B.V. is een traditioneel stukadoorsbedrijf uit Breda met veel ervaren vaklieden in vaste loondienst. Al 30 jaar staan we voor kwaliteit service en garantie, daarom zijn we een erg vertrouwde naam in Breda en omgeving. Afgelopen jaren zijn we verantwoordelijk geweest voor veel stukadoorwerkzaamheden in Breda en omgeving, zoals bijvoorbeeld latex spuiten, voor zowel aannemers als voor particulieren.

Latex spuiten in Breda; goedkoop alternatief zonder kwaliteitsverlies.

Woont of werkt u in Breda of omgeving en bent u op zoek naar een goedkoper, maar kwalitatief uitstekend alternatief voor schilderwerk? Dan is latex spuiten iets voor u. Latex spuiten zorgt voor een strak en egaal resultaat, iets wat u niet met rollers en verf bijna niet voor elkaar krijgt.

Antoon van den Berg stukadoorsbedrijf staat bekend als een specialist op het gebied van latex spuiten. Met latex kunt u vrijwel alle wanden en plafonds voorzien van een streeploos en superstrak resultaat! Daarnaast kan het latex spuiten in elke gewenste kleur en bespaart u veel tijd en moeite. Kort samengevat hebben wij het volgende te bieden.

Een kwalitatief en goedkoop alternatief voor het schilderwerk
Gegarandeerd een strak eindresultaat
Latex spuitwerk in alle mogelijke kleuren
Garantie op geen strepen of andere oneffenheden
Toepasbaarheid op diverse structuren en in moeilijk bereikbare plekken

Mogelijkheden in Breda en omgeving.

Afgelopen jaren is Antoon van den Berg stucadoors verantwoordelijk geweest voor veel stukadoorwerkzaamheden in Breda en omgeving, zoals bijvoorbeeld latex spuiten, voor zowel aannemers als voor particulieren. U kunt onze projecten raadplegen om te zien wat wij in de afgelopen jaren precies uit hebben mogen voeren.

Onze service

Antoon van den Berg stucadoors heeft veel experts in dienst.  Graag denken we met u mee voorzien we u van persoonlijk advies. Wij garanderen u een perfect dekkend en egaal resultaat, geleverd dankzij de vakkennis en expertise die we in huis hebben. Met vragen, problemen of gebreken kunt u altijd bij ons aankloppen. Ook dan helpen we u graag verder.

Meer informatie over latex spuiten in Breda?

Zijn na het bezoek aan onze website nog niet al uw vragen beantwoord? Wilt u graag een afspraak maken om uw wensen en onze mogelijkheden door te spreken? Neem dan gerust contact met ons op via de mail. Mocht u liever direct contact hebben, dan kunt u altijd bellen naar 076 542 11 63.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps