Goedkope stucadoor Breda

Een vertrouwde stucadoor met ruim 30 jaar ervaring, dat is Antoon van den Berg B.V. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij ons inmiddels een vertrouwde naam noemen in Breda.

Wat kunt u verwachten bij Goedkope stucadoor Breda

Stucwerk dat volledig naar uw wens is. Dat is een van de grootste doelen die wij voor ogen hebben. Wij zijn een van de goedkoopste stucadoorsbedrijven die u kunt vinden in de omgeving van Breda. Antoon van den Berg beschikt over verschillende vaklieden die zeer ervaren zijn in het stucwerk. Wij bieden daarom ook gedetailleerde maar zeer perfecte afwerkingen aan. Een klein voorbeeld hiervan is een mooie/elegante sierlijst of een ornament die wij kunnen toevoegen aan de muur. Ook kunt u bij ons terecht voor plafondafwerking en wandafwerking, helemaal naar uw keuze.

Goedkope stucadoor in Breda? Bekijk onze mogelijkheden

Bij Antoon van den Berg krijgt u het complete pakket stucadoorswerkzaamheden. De verschillende diensten variëren van spachelputz tot glad stucwerk en gips spuitwerk.
Met spachelputz wordt er perfecte korrelstructuur van de afwerking van uw woning gecreëerd. Voor de strakke en moderne uitstraling kunt u kiezen voor glas stucwerk en met gips sluitwerk voorkomen ze oneffenheden op de muren.

 

Goedkope stucadoor Breda | Kom in contact met onze specialisten voor een vrijblijvend advies

Beschadigd stucwerk? U kunt terecht bij deze relatief goedkope stucadoor in Breda

Niet alleen voor het aanbrengen van stucwerk maar ook het restaureren van beschadigd stucwerk kunt u bij ons terecht. Door met originele materialen te werk te gaan creëren wij het uiterst beste resultaat. Het restaureren alleen al is een vak apart en is wel voor een specialist.

Contact opnemen

Voor vragen over de goedkope stucadoor in Breda kunt u altijd even mailen of contact met ons opnemen via ons telefoonnummer. Wij komen altijd graag even langs om persoonlijk uw project te bekijken en u een vrijblijvend aanbod te doen.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps