Gipsspuitwerk Breda

GIPSSPUITWERK IN BREDA

Met het gipsspuitwerk van onze specialisten in Breda kiest u voor een snelle en effectieve oplossing met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uitermate geschikt voor grote ruimtes maar ook voor het egaliseren van een scheve muur of plafond. Wij realiseren niet alleen razendsnel uw gipsspuitwerk in Breda, maar ook in de rest van Nederland.

Dankzij onze professionele gipsspuit-machines bieden wij een strakkere maar ook veel snellere oplossing dan handmatig aangebrachte ‘raaplagen’. Hierbij blijft kwaliteit altijd onze hoogste prioriteit.

Wat is gipsspuitwerk precies?

Gipsspuitwerk is het spuiten met een speciaal voor machines gemaakt gips. Bij het gipsspuitwerk brengen wij het gips aan met een zeer moderne spuitmachine. Ideaal bij ondergronden als gips/ SBS-blokken en vuil metselwerk (kalkzandsteen, lijmblokjes, baksteen, etc.). Het resultaat is een  fraaie gladde wand of plafond zonder oneffenheden. Gipsspuitwerk is een manier van stuken die zeer snel gerealiseerd kan worden. 

Waar is gipsspuitwerk geschikt?

Gipsspuitwerk is vooral een perfecte uitkomst voor grote ruimtes en oppervlakken zoals kantoorpanden en schoolgebouwen. Maar ook voor uw zolder, tuinhuisje, garage of uw nieuwe uitbouw bieden wij u met deze techniek een totaaloplossing. Met gipsspuitwerk genieten dus zowel onze particuliere als zakelijke klanten in Breda (en daarbuiten) van de vele voordelen die deze toepassing te bieden heeft.

Nog meer weten over gipsspuitwerk in Breda?

Misschien hebben we in de bovenstaande informatie nog niet al uw vragen beantwoord, of wilt u onze experts uit  Breda laten beoordelen of uw muren geschikt zijn voor gipsspuitwerk? Neem direct contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Onze andere diensten

Behalve gipsspuitwerk bieden onze experts in Breda nog vele andere stucwerk mogelijkheden. Laat u inspireren door de mogelijkheden op onze website of bekijk het resultaat van één van onze afgeronde projecten.  Dankzij jarenlange ervaring is Antoon van den Berg inmiddels een begrip in Breda als het gaat om alle soorten stucwerk, restauratie en afwerkingen.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps