Buitengevelisolatie Breda

Wilt u graag besparen op uw energiekosten? Laat uw huis in de omgeving van Breda dan isoleren met behulp van buitengevelisolatie. Hierdoor blijft de warmte beter hangen waardoor het comfort van uw woning toeneemt. Gemiddeld genomen levert het isoleren van de buitengevel een energiebesparing op van 25%.  Hiernaast beschermt buitengevelisolatie uw woning in Breda tegen alle type weersinvloeden zoals regen, wind en sneeuw. Wij van Antoon van den Berg B.V. hebben ruim 30 jaar ervaring waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service.

Afwerking van uw buitengevelisolatie Breda

Het plaatsen van buitengevelisolatie levert een directe waardevermeerdering van uw huis in Breda op. Dit doordat de woning beter geïsoleerd is en de buitenkant van uw woning er weer als nieuw uitziet. Als u het plaatsen van buitengevelisolatie combineert met de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van sierpleisters kunt u uw woning in Breda laten afwerken naar wens. Meer over de kwaliteit van Antoon van den berg B.V. kunt u lezen in onze projecten.

Combineert u het plaatsen van buitengevelisolatie met een andere vorm van isolatie kunt u onder de regeling "Subsidie Energiebesparing Eigen Woning" subsidie krijgen vanuit de rijksoverheid voor de aanschaf en plaatsing. Deze subsidie kan oplopen tot 30 euro per vierkante meter.

Meer informatie over het plaatsen van buitengevelisolatie in Breda?

Wilt u er de komende winter warmpjes bij zitten in uw huis in Breda? Denk dan aan een afwerking middels buitengevelisolatie! Voor meer informatie of een offerte kunt u geheel vrijblijvend contact op nemen via het contactformulier op de website. Liever direct contact met één van onze productexperts? Dan zijn we telefonisch te bereiken op telefoonnummer 076-542 11 63.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps