Buiten stucwerk Breda

Wat de klus ook mag zijn, onze ervaren vaklieden klaren hem. Antoon van den Berg stucardoors in Breda is al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres voor stukadoorwerkzaamheden zoals buiten stucwerk. Voorop in onze dienstverlening staat kwaliteit, service en garantie. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende afwerking waar u jaren van kunt genieten. Wij werken voor zowel particulieren als aannemers.

Strak buiten stucwerk in Breda

Buiten stucwerk is de ideale oplossing voor het creëren van een nieuwe uitstraling voor uw huis in Breda  zonder dat er flinke verbouwingen uitgevoerd moeten worden. U heeft keuze uit een tal van opties voor het afwerken van muren en wanden zodat deze wanden perfect geschilderd kunnen worden.

Spachtelputz populair als buiten stucwerk in Breda

Voor het buiten stucwerk in Breda, wordt vaak gekozen voor spachtelputz. Dit zorgt voor een perfecte korrelstructuur afwerking voor uw muren en wanden. Het is veelzijdig, elegant en kent vele voordelen. Zo is spachtelputz verkrijgbaar in diverse kleuren en hoeft het daarom niet geschilderd te worden. Kleine beschadigingen zijn niet of nauwelijks zichtbaar en spachtelputz kan eenvoudig worden gereinigd met lauwwarm water. Handig bij spelende kinderen!

Meer weten over de buiten stucwerk mogelijkheden in Breda?

Dankzij onze jarenlange ervaring in allerlei stucadoorprojecten waarin we werken met oa betonstuc, glad stucwerk en pleisterwerk, zijn wij bij uitstek hét adres in Breda voor kwalitatief buiten stucwerk. Op onze projecten pagina geven wij u graag een kijkje in de projecten die wij met trots hebben afgeleverd.

Weet u niet zeker wat voor stucwerk het beste in uw situatie past? Onze vaklieden denken graag met u mee met u. Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Groot Hoogsteen 12

4815 PG Breda

Google maps