Stucadoor Breda

Antoon van den Berg is al ruim 30 jaar een vertrouwde stucadoor in Breda. Wij zorgen ervoor dat uw stucwerk de kwaliteit en afwerking krijgt die het verdient. 

Van traditioneel tot modern stucwerk bij dé stucadoor in Breda

De vakmensen van Stucadoorsbedrijf Antoon van den Berg beheersen het stucadoorsvak tot in de puntjes. Dankzij deze vakmensen kunnen wij de kwaliteit van ons stucwerk garanderen. Of het nu gaat om een traditionele vorm van stucwerk of om een moderne, wij kunnen het verzorgen. Van een gladde muur tot aan een mooie korrel of een reliëf, en van spackspuiten tot aan spachtelputz, uw muur of plafond zal volledig naar uw wensen van een mooie pleister voorzien kunnen worden.

De stucadoor in Breda voor complete restauratie van beschadigd stucwerk

Naast het aanbrengen van stucwerk staan wij als stucadoor in Breda ook bekend om het restaureren van beschadigd stucwerk. Zo kunnen wij het beschadigde stucwerk herstellen met de originele materialen, maar we kunnen ook kijken of we het hele stucwerk kunnen vervangen door moderne materialen. Het restaureren van beschadigd stucwerk is werk voor de specialist en vereist vakmanschap. 

De stucadoor in Breda

Op zoek naar een bedrijf voor het verzorgen van uw stucwerk in Breda? Wij komen graag eens langs om uw project te bekijken en om u een vrijblijvend een aanbod te doen. Neem contact met ons op via 076-542 11 63 of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

Contact opnemen
076-542 11 63
06-51577581

Laagsteen 22

4815 PH Breda

Google maps